ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

بادمجان شکم پر با میگو – دستور تهیه بادمجان شکم پر با میگو

بادمجان شکم پر با میگو

در اینجا می خواهیم یک غذای بسیار خوشمزه را برای مهمانی های شبانه شما آموزش دهیم . بادمجان شکم پر با میگو ، یک غذای بسیار شیک و خوش طعم می باشد که به سرعت و به کمترین مواد اولیه می توانید آن را درست کنید و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید .

مواد لازم

بادمجان بزرگ 2 عدد

گوجه گیلاسی 200 گرم

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ 1 عدد

سیر 2 حبه

فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

میگو  100 گرم به ازای هر نفر

گوجه فرنگی رنده شده3/4 پیمانه

سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

شکر 1قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

جعفری خرد شده  در صورت تمایل برای تزیین

طرز تهیه

بادمجان شکم پر با میگو

ابتدا میگوها را بخوبی می شوریم و به مدت 3 دقیقه در آب ونمک می جوشانیم تا میگوها خوب نرم شوند . سپس آنها را به مدت 2 دقیقه در روغن تفت می دهیم .

بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم ( نیازی نیست که پوست آن را بگیرید . برای این غذا سعی کنید از بادمجانی که سایز متوسط و توپر است ؛ استفاده کنید ) . چند برش عرضی و طولی سطحی روی سطح داخلی آنها ایجاد می کنیم ؛ به طوری که بادمجان پاره نشود .

بادمجان ها را داخل سینی فر قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم . بهتر است که داخل سینی فر را با فویل بپوشانید تا بادمجانها خشک نشوند .

بعد از 10 دقیقه بادمجان های کبابی شده را از فر خارج می کنیم و گوجه گیلاسی های آغشته به نمک و روغن زیتون را هم داخل سینی فر چیده و دوباره به مدت 10 آنها را در فر قرار می دهیم تا کبابی شوند .

سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا بادمجان و گوجه ها خنک شوند .

داخل بادمجان ها را با یک قاشق کوچک به آرامی خالی می کنیم تا جایی که بافت بادمجان ها آسیب نبیند .

درون تابه پیاز خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت می دهیم تا پیاز نرم شود . بعد سیر رنده شده را به همراه گوجه های کبابی خرد شده و بادمجان هایی که با قاشق جدا کرده ایم  را اضافه می کنیم و با نمک و فلفل قرمز خوب تفت می دهیم .

حالا میگوهای تفت داده شده را به همراه سرکه بالزامیک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا 5 دقیقه ای مواد بپزند .

در انتها هم گوجه های رنده شده ، کمی شکر ، نمک و فلفل را نیز اضافه می دهیم و اجازه می دهیم تا زمانی که به شکل یک سس غلیظ در آید ؛ بپزد .

مواد آماده شده را داخل بادمجان هایی که شکم آنها را خالی کرده ایم می ریزیم . و آن را به مدت 5 دقیقه در فر قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد هم برود .

این غذا را می توانید با جعفری تزیین کنید و همراه  با برش هایی کوچکی از نان سرو و میل کنید .

شاید دوست داشته باشید : ” طرز تهیه اسکالپ میگو “