ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

طرز تهیه پلوی چینی با ماهی – آموزش مرحله به مرحله پلوی چینی

طرز تهیه پلوی چینی با ماهی

پلوی چینی یکی از غذاهای بسیار معروف و ساده چین می باشد که طرفداران خاص خود را دارد . این پلو را معمولا با مخلوطی از از سبزیجات ، گوشت ها ، ماهی و تخم مرغ تهیه و مصرف می کنند .

مواد لازم برای پلوی چینی با ماهی

ماهی آب پز شده     یک کیلوگرم

کره  300 گرم

زعفران  4  قاشق سوپخوری

پیاز داغ   1 قاشق سوپخوری

 سس سویا   2 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری

پودر سیر  1 قاشق چایخوری

کنسرو ذرت     1 قوطی

جوانه ماش      1 پیمانه

قارچ     300 گرم

برنج     3  پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پلوی چینی با ماهی

طرز تهیه پلوی چینی با ماهی

برای شروع کار ابتدا برنج ها را کاملا شسته و با 100 گرم از کره ، نمک و فلفل و با اضافه کردن 6 پیمانه آب به آن ، روی حرارت می گذاریم تا زمانی که جوش آید . سپس شعله را ملایم کرده و اجازه می دهیم تا اینکه آب برنج کاملا خشک شود . بعد شعله را خاموش می کنیم .

ماهی را به قطعات کوچک برش داده و با کمی آب ، رزماری و سیر آبپز می کنیم . در صورت تمایل می توانید ماهی را بخار پز کنید  .

در تهیه این غذا بهتر است که از ماهی هایی که تیغ ندارند و یا فیله ماهی استفاده کنید که خوردن آن راحت تر باشد .

در داخل یک تابه مابقی کره را ریخته و به اندازه نصف قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم ( روغن سبب می شود که کره نسوزد ) کره که باز شد رب گوجه فرنگی را داخل تابه ریخته و تفت می هیم . سپس پیاز داغ و قارچ ها را که نگینی کرده ایم به آن اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم .

در ادامه پودر سیر ، سس سویا ، زعفران و ¼ پیمانه آب و ماهی پخته شده را به  مواد اضافه می کنیم . چند دقیقه ای زمان می دهیم تا کمی بجوشد .

جوانه ماش و ذرت را هم به مواد آماده شده اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم .

در ظرف مورد نظر کمی روغن ریخته و در آن یک لایه برنج و یک لایه از مواد آماده کرده می ریزیم . اینکار را تا تمام شدن تمامی مواد ادامه می دهیم .

کمی زعفران روی برنج ها ریخته و به مدت 4 دقیقه آن را دم می کنیم .

شاید دوست داشته باشید : ” طرز تهیه لازانیای ماهی ”