ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

پیتزا ماهی – یک پیتزا دریایی بسیار سالم این بار با ماهی

پیتزا ماهی

پیتزا یکی از غذاهایی است که کوچک و بزرگ ندارد ، همه عاشق آن هستند . در اینجا می خواهیم یک پیتزا سریع و خوشمزه را با هم آموزش ببینیم . به شما پیشنهاد می کنیم که این پیتزای سالم را حتما برای کودکان خود آماده کنید .

ماهی ها سرشار از پروتئین های مفید و سریع الهضم می باشند که برای تمامی افراد بخصوص کودکان مفید هستند . ماهی به دلیل امگا3 فراوانی که دارد بشدت در رشد ذهنی کودکان موثر می باشد . به همین خاطر توصیه می گردد که حتما هفته ای یکبار به کودکان خود ماهی بدهید .

در تهیه این غذا سعی کنید از فیله ماهی استفاده کنید چرا که هیچ تیغی ندارد و خوردن آن را برای کودکان و سالمندان راحت تر می کند .

فیله ماهی های قزل آلا و سالمون بهترین گزینه برای این پیتزا می باشند ، چرا که با گوشت چربی که دارند طعمی فوق العاده به غذا می دهند .

پیتزا ماهی

مواد لازم برای تهیه پیتزا ماهی

سس بروکلی  به میزان لازم

فیله ماهی  2 عدد

پیاز متوسط خرد شده   1 عدد

ماست چکیده برای سرو   در صورت تمایل

خمیر پیتزا  2 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون   به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس کلم بروکلی

کلم بروکلی  400 گرم

سیر رنده شده   3 حبه

ریحون و بادام   به میزان دلخواه

پودر آویشن   1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه   1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه پیتزا ماهی

پیتزا ماهی

ابتدا فیله های تکه شده ماهی را با کمی نمک و فلفل و روغن در تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خوب سرخ شوند .

طرز تهیه سس کلم بروکلی

بروکلی ها را خوب شسته ، بهمراه یک لیوان آب و کمی نمک بگذارید به مدت 3 دقیقه بپزد تا کلم ها خوب نرم شوند . زمان بیشتر در پخت بروکلی سبب می شود که بروکلی ها رنگ سبز خود را از دست بدهند . بروکلی ها را آبکش کرده و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود .

سپس کلم بروکلی را به همراه سیر ، ریحون ، آویشن ، بادام ، آبلیمو و نمک و فلفل داخل مخلوط کن می ریزیم تا مواد شکل خمیری به خود بگیرد . بعد روغن زیتون را هم اضافه می کنیم و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم .

آماده سازی پیتزا

خمیر پیتزا را داخل سینی فر قرار داده و یک لایه از سس کلم بروکلی را روی آن می کشیم . بعد پیاز خرد شده را به همراه ماهی های خرد شده روی آنها می ریزیم و به آنها کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم . در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون نیز به آنها اضافه کنید .

پیتزای آماده شده را به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم .

این پیتزا را می توانید همراه با ماست چکیده و یا بورانی اسفناج و سس کلم بروکلی سرو و میل کنید .

*در صورت تمایل می توانید از تن ماهی به جای ماهی استفاده کنید . که در اینصورت می توانید از پنیر پیتزا هم در پخت آن استفاده کنید .

شاید دوست داشته باشید : ” طرز تهیه پیراشکی ماهی “