ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

ماهی سرخو

115،000 تومان

پروتئین فراوان این ماهی به راحتی می تواند 58 درصد نیاز روزانه بدن ما را در استفاده از پروتئین تامین کند .

صاف
توجه:

ماهی کامل: ماهی با سر و دم و بصورت کامل بسته بندی می شود.

ماهی شکم خالی: سر و دم ماهی زده می شود،فلس ماهی گرفته می شود و شکم ماهی خالی می شود.

استیک ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد ، ماهی قالبی و به اندازه عرض دو انگشت برش داده می شود.

فیله ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد، تیغ و پوست ماهی جدا می شود و گوشت خالص بسته بندی می شود.

توضیحات

ماهی سرخو

ماهی سرخو یک ماهی بی نظیر از دریای جنوب است که یک منبع غنی از چربی های مفید می باشد .

گوشت این ماهی بسیار چرب است و به همین خاطر طرفداران زیادی دارد .

گوشت سفید صورتی سرخو به دلیل چربی فراوان مناسب برای درست کردن آن به صورت کبابی و قلیه می باشد .

سرخو سرشار از امگا 3 ، ویتامین های B12 و B6 ، فسفر و پتاسیم است که می تواند به شدت کلسترول خون را پایین بیاورد .

ماهی سرخو

سرخو

این ماهی دارای گونه های بسیاری است و به شکل سرخو دم سیاه ، کم پولک و خونی نیز دیده می شود .

ماهی سرخو از ارزش غذایی و اقتصادی بالایی برخوردار است . گوشت سرخو به نسبت کیفیت ، مرغوبیت و طعم بسیار خوبی که دارد ارزان می باشد .

این ماهی یک گزینه مناسب برای افرادی است که با تیغ ماهی مشکل دارند . تیغ و خار سرخو بسیار کم است و براحتی می توانید از آن استفاده کنید .

پروتئین فراوان این ماهی به راحتی می تواند 58 درصد نیاز روزانه بدن ما را در استفاده از پروتئین تامین کند .

مصرف سرخو علاوه بر تنظیم دستگاه گوارش ، از خطر ابتلا به سرطان کلیه ، پانکراس و پروستات نیز جلوگیری می کند .

طبق تحقیقات صورت گرفته ، سرخو به دلیل سلنیوم فراوان موجود در آن تا 39 درصد ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و به شدت باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود .

وزن متوسط این ماهی بین 3 تا 4 کیلوگرم است .

زیستگاه این ماهی معمولا در مناطق صخره ای و مرجانی جنوب است و در اصطلاح کفزی می باشد .

فصل صید سرخو معمولا اردیبهشت و خرداد ماه است .

ارزش غذایی سرخو در 100 گرم آن

12/9 درصد کالری

5/6 درصد سدیم

1/1 درصد چربی

26/3 درصد پروتئین

طبع ماهی ها و همچنین سرخو سرد است ، به همین دلیل به همراه سرو آن از سیر و آب نارنج تازه استفاده می شود .

نکته : از خوردن تخم مرغ ، گوشت قرمز و شیر به همراه ماهی پرهیز کنید . همچنین بعد از خوردن ماهی نباید بلافاصله آب بنوشید .

بهترین وعده غذایی برای صرف ماهی در وعده ناهار می باشد .

مقالات مرتبط : بدن ما به چه میزان ماهی در هفته نیاز دارد ؟آشنایی با خرید ماهی

توضیحات تکمیلی

نوع ماهی

استیک, فیله, ماهی شکم خالی, ماهی کامل