ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

ماهی سلطان ابراهیم

۴۷،۰۰۰ تومان

تازه این ماهی به رنگ صورتی است و اگر رنگ آن متمایل به سفید شده بود آن را خریداری نکنید ، چرا که ماهی مانده است .

صاف
توجه:

ماهی کامل: ماهی با سر و دم و بصورت کامل بسته بندی می شود.

ماهی شکم خالی: سر و دم ماهی زده می شود،فلس ماهی گرفته می شود و شکم ماهی خالی می شود.

استیک ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد ، ماهی قالبی و به اندازه عرض دو انگشت برش داده می شود.

فیله ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد، تیغ و پوست ماهی جدا می شود و گوشت خالص بسته بندی می شود.

توضیحات

ماهی سلطان ابراهیم

ماهی سلطان ابراهیم یکی از انواع گونه ماهیانی است که در جنوب کشور صید می شود .

نام دیگر این ماهی گندمو می باشد . این ماهی به لحاظ ظاهری شباهت زیادی به ماهی سرخو دارد ولی از نظر طعم و مزه اصلا به هم شبیه نیستند .

اندازه این ماهی بسیار کوچک است و طول آن به 25 سانتیمتر و بیشتر وزن آن به 500 گرم می رسد .

در زمان خرید ماهی سرخو دقت کنید که این ماهی را اشتباها به جای آن خریداری نکنید .

ماهی سلطان ابراهیم به دلیل بوی تند و طعمی که دارد معمولا طرفدار زیادی ندارد و مزه آن باب طبع هر کسی نیست . این ماهی از صدف های کوچک موجود در آب تغذیه می کند ، بهمین خاطر گوشت آن طعم و بویی خاص دارد.

ماهی گندمو را فقط می توانید به صورت سرخ شده استفاده کنید . برای مزه دار کردن و از بین بوی آن می توانید از ترکیب آبلیمو و سیر استفاده کنید . در زمان سرخ کردن آن را داخل پودرسوخاری بغلتانید و سرخ کنید .

مشخصات ظاهری ماهی سلطان ابراهیم
ماهی سلطان ابراهیم

ماهی سلطان ابراهیم

گوشت ماهی گندمو سفید است و دارای درصد بالایی از آهن و پروتئین می باشد .

در زیر شکم این ماهی تیغ های فراوان وخشکی وجود دارد که بعد از پخت براحتی از آن جدا می شود . اما اگر قصد خوردن آن را دارید باید کاملا با حوصله آن را میل کنید و تیغ های آن را خارج کنید .

این ماهی به رنگ قرمز مایل به صورتی در بازار یافت می شود . تازه این ماهی به رنگ صورتی است و اگر رنگ آن متمایل به سفید شده بود آن را خریداری نکنید ، چرا که ماهی مانده است .

مصرف این ماهی برای کسانی که فعالیت های جسمانی زیادی دارند توصیه می شود . زیرا این ماهی یک منبع غنی از پروتئین است که در بهبود ساختار و عملکرد عضلات نقش مهمی دارد .

توضیحات تکمیلی

نوع ماهی

استیک, فیله, ماهی شکم خالی, ماهی کامل