ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

ماهی هامور

120،000 تومان

صاف
توجه:

ماهی کامل: ماهی با سر و دم و بصورت کامل بسته بندی می شود.

ماهی شکم خالی: سر و دم ماهی زده می شود،فلس ماهی گرفته می شود و شکم ماهی خالی می شود.

استیک ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد ، ماهی قالبی و به اندازه عرض دو انگشت برش داده می شود.

فیله ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد، تیغ و پوست ماهی جدا می شود و گوشت خالص بسته بندی می شود.

توضیحات

ماهی هامور

ماهی هامور را با اطمینان می توان گفت که یکی از برترین و ممتازترین ماهیان در طعم و ارزش غذایی است .

این ماهی با گوشت بسیار لذیذ و عالی که دارد طرفداران زیادی در کشورهای همسایه خلیج فارس و در ایران دارد .

این ماهی به حُمور نیز معروف است . سرشار از ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است .

گوشت خوشمزه این ماهی سرشار از فسفر و پتاسیم است . ماهی هامور را به دلیل دارا بودن فسفر فراوان بمب فسفر می نامند .

فسفر از دسته عناصری است که در جهت تقویت سلولهای مغزی بسیار مفید است .

زیستگاه این ماهی در جزایر مرجانی و آبهای ساحلی کم عمق است .

شکل ظاهری ماهی حُمور

ماهی هامور

ماهی هامور

ماهی حُمور را می توانید در اندازه های کوچک و متوسط پیدا کنید .این ماهی دارای حداقل 45 و حداکثر 120 سانتیمتر طول و وزن 15 کیلوگرم می باشد .

پوست این ماهی دارای خال های قهوه ای رنگ می باشد .

هامور دارای چندین نوع مختلف است که بهترین آنها هامور سفید است .

ارزش غذایی 100 گرم ماهی هامور

این ماهی دارای 12 درصد کالری ، 2 درصد چربی ، 47/4 درصد پتاسیم ، 5/3 درصد سدیم و بیش از 24/7 درصد پروتئین می باشد .

طبخ ماهی

ماهی حُمور یا هامور را می توان به روش کبابی ، قلیه ، سرخ شده و شکم پر درست کرد . اما بهترین روش پخت برای این ماهی به صورت قلیه است .

چرا که پوست این ماهی لعاب زیادی دارد و در جنوب برای تهیه خورشت قلیه حتما ماهی حُمور را با پوست آن درست می کنند .

گوشت سفید و بدون چربی این ماهی و داشتن تیغ کم سبب شده است که این ماهی طرفداران زیادی داشته باشد .

تغذیه این ماهی از میگو ، خرچنگ و ماهیان کوچک آبزی می باشد و به همین دلیل است که گوشت آن بسیار خوشمزه و لذیذ است و بوی کمی دارد .

توضیحات تکمیلی

نوع ماهی

استیک, فیله, ماهی شکم خالی, ماهی کامل