ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

ماهی همام

تومان

صاف
توجه:

ماهی کامل: ماهی با سر و دم و بصورت کامل بسته بندی می شود.

ماهی شکم خالی: سر و دم ماهی زده می شود،فلس ماهی گرفته می شود و شکم ماهی خالی می شود.

استیک ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد ، ماهی قالبی و به اندازه عرض دو انگشت برش داده می شود.

فیله ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد، تیغ و پوست ماهی جدا می شود و گوشت خالص بسته بندی می شود.

توضیحات

ماهی همام

ماهی همام یک ماهی بسیار خوشمزه ، خوش عطر با گوشتی سفید و نرم است . گوشت این ماهی بدون تیغ است و یکی از ماهیان مجلسی در جنوب کشور به شمار می رود که می تواند هر سلیقه و ذائقه ای را تحت تاثیر قرار دهد .

ماهی ها جزء آن دسته از غذاهایی هستند که به شدت مصرف آن توسط پزشکان تغذیه توصیه می گردد .  ولی متاسفانه مصرف سرانه ماهی در کشور ما به شدت پایین است . در حالی که با توجه به نیاز بدن هر فرد ، باید حداقل هفته ای دو بار ماهی مصرف کند

همام یک لغت عربی است که به کبوتر معنی می شود . همام در ایران به نام های لقمه ، حمام ، دیایو و دیایه نیز شهرت دارد .

گوشت بدون تیغ این ماهی آن را گزینه خوبی برای درست کردن ماهی شکم پر و سرخ شده کرده است . پیشنهاد می کنیم که این ماهی را به دلیل گوشت لطیفی که دارد در تهیه قلیه ماهی استفاده نکنید چرا که گوشت ماهی در خورشت از هم می پاشد .

ماهی ها به دلیل امگا3 و پروتئین فراوان درمان کننده و بهبود دهنده بسیاری از بیماری ها می باشند . مصرف منظم ماهی می تواند خطرات حمله قلبی و مغزی را تا حد زیادی کاهش دهد . مصرف ماهی می تواند با تنظیم عملکرد ماهیچه های قلب ، ریتم ضربان را کنترل کند و باعث پایین آمدن فشار خون و کلسترول در بدن فرد شود .

وجود کلسیم و ویتامین D در ماهی سبب استحکام استخوان ها و تقویت آنها می شود . ماهی ها سرشار از ویتامین های گروه B هستند ه در تقویت اعصاب وبهبود عملکرد سیستم عصبی بدن نقش بسزایی دارند .

پروتئین ها و اسیدهای آمینه موجود در ماهی از آنجایی که براحتی هضم می شوند ،سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شوند و به آسانی جذب بدن می گردند.

خرید آسان با دانلود و نصب اپلیکیشن ماهی خان

توضیحات تکمیلی

نوع ماهی

استیک, فیله, ماهی شکم خالی, ماهی کامل