ماهی خان

بزرگترین فروشگاه ماهی و میگو جنوب

ماهی کوپر

9،800 تومان تا 15،000 تومان

آهن موجود در ماهی کوپر نقش موثری در درمان کم خونی و فقر آهن دارد مصرف ماهی به همراه لیموترش تازه مقدار آهن جذب شده از ماهی را چند برابر می کند

صاف
توجه:

ماهی کامل: ماهی با سر و دم و بصورت کامل بسته بندی می شود.

ماهی شکم خالی: سر و دم ماهی زده می شود،فلس ماهی گرفته می شود و شکم ماهی خالی می شود.

استیک ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد ، ماهی قالبی و به اندازه عرض دو انگشت برش داده می شود.

فیله ماهی: پس از اینکه ماهی بصورت شکم خالی پاک شد، تیغ و پوست ماهی جدا می شود و گوشت خالص بسته بندی می شود.

توضیحات

ماهی کوپر

ماهی کوپر یکی دیگر از صدها ماهی خلیج فارس می باشد که با نام شانک قرمز نیز شناخته می شود.

این ماهی علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا ، دارای گوشتی خوش طعم ، ترد و بدون تیغ است .

ماهی ها به تنهایی می توانند بیشترین نیاز بدن به مواد معدنی ، اسیدهای چرب و ویتامین ها را تامین کنند .

آهن موجود در ماهی نقش موثری در درمان کم خونی و فقر آهن دارد . اگر ماهی را به همراه لیموترش تازه استفاده کنید مقدار آهن جذب شده از ماهی در بدن ، چند برابر بیشتر خواهد شد .

ماهی ها منابعی هستند سرشار از ویتامین های B ، که علاوه بر تقویت اعصاب و سیستم عصبی بدن در شادابی و طراوت پوست نیز تاثیر گذار هستند .

ماهی کوپر

ماهی کوپر

امگا 3 و اسیدهای چرب فراوان موجود در ماهی ها باعث می شود که قلب ریتم منظم تری داشته باشد در نتیجه فشار خون به حالت تعادل می رسد و التهاب رگ ها از بین می رود و خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی در افراد کاهش پیدا می کند .

کلسیم و ویتامین D موجود در این ماهی نیز در درمان و بهبود دردهای عضلانی ، درمان پوکی استخوان و تقویت استخوانها بسیار نقش دارند .

و از آنجایی که معمولا افراد تمایلی به خوردن شیر نشان نمی دهند ، مصرف ماهی به طور منظم در هفته می تواند بیشتر نیازهای روزانه بدن انسان را از ویتامین ها و مواد معدنی تامین کند .

اندازه این ماهی معمولا بین 30 تا 70 سانتیمتر است و وزن آن بین نیم تا 3 کیلوگرم می باشد .

ماهی کوپر گوشتخوار بوده و از نرمتنان کف زی تغذیه می کند . زیستگاه این ماهی در آبهای مناطق گرمسیری همچون خلیج فارس و دریای عمان است .

طبخ ماهی

این ماهی را می توانید به صورت کبابی ، قلیه ماهی ، ماهی شکم پر ، سرخ شده و ته  چین ماهی درست کنید . اما پیشنهاد ما به شما تهیه این ماهی به صورت سرخ شده و ته چین ماهی است .

این ماهی به نام های دیگری همچون کخو ، کوفر ، گوفر ، اوفر و گوپاه نیز معروف است .